SEO test

Har du jobbet iherdig med SEO i noen måneder uten at det har gitt de resultatene som du håpet på? Et eller annet sted på veien har det gått galt, og du er nødt til å finne ut hvor dette skjedde. Og det kan du gjøre gjennom en SEO test!

En SEO test er et verktøy som hjelper deg å finne ut hvordan nettsiden din scorer på SEO. Det er rett og slett et verktøy som gjennomfører en SEO analyse. Hensikten med en slik test er å finne ut hvordan du skal gå frem for å sikre flere klikk til nettsiden din.

I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på dette. Hva er en SEO test, hva gjør en slik test ut på og er det mulig å forbedre SEO score? Det er noen av spørsmålene vi skal forsøke å finne et svar på nedenfor.

Forstørrelsesglass

Hva er en SEO test?

Det er én ting alle som har internett som sin arbeidsplass i dag vet, og det er hvor viktig god SEO er. Men å jobbe med SEO er alt annet enn enkelt, særlig hvis du ikke er helt sikker på hva du egentlig driver med.

Da vil en SEO test være et veldig nyttig verktøy. Dette er nemlig et verktøy som vil hjelpe deg å finne ut hvordan nettsiden din scorer på SEO. Verktøyet gjennomfører rett og slett en SEO analyse av nettsiden din.

Når resultatene fra SEO testen foreligger vil det være mye enklere å vite hvor veien bærer videre. SEO testen forteller deg hva du har gjort riktig, og hva du eventuelt er nødt til å endre på for å oppnå en bedre SEO score. 

Det er imidlertid ikke sikkert du har verktøyet som trengs for å analyse resultatene fra SEO testen. Men det trenger du ikke å bekymre deg for i det hele tatt. For det er mulig å få hjelp, men dette kommer vi tilbake til litt lenger ned i artikkelen.

Folk som samarbeider om en SEO test

Hva går en SEO test ut på?

Svaret på dette spørsmålet fikk du allerede i forrige avsnitt. For det sier seg mer eller mindre selv hva en SEO test går ut på. 

Å generere klikk til nettsiden er viktig for alle som driver nettbasert virksomhet i dag. Til dette trenger man gjerne drahjelp fra søkemotorer som Google, men det er ikke alltid like lett. Ei heller er det alltid godt å vite hva man egentlig gjør feil. En SEO test er et verktøy som gir deg en pekepinn på dette ved å gjennomføre en SEO analyse av nettsiden din. 

På engelsk kalles en slik SEO test for SEO checker, så sånn sett kunne man også kalt det for en SEO sjekker.

Folk som samarbeider om å gjennomføre en SEO test

Hva analyserer en SEO test?

Som du sikkert allerede vet, så er SEO et stort tema. Det er mye arbeid som inngår i en slik prosess, så det må vel bety at en SEO test går grundig til verks og fortelle deg alle internetts hemmeligheter?

Det er mange som tror at en SEO test er kjempekomplisert på grunn av størrelsen til selve temaet, men slik er det imidlertid ikke. Snarere tvert imot. En SEO test handler ikke så mye om å gå i dybden, men om å se på det store bildet.

Dette er noen av elementene som blir vurdert i en SEO test:

  • Metatitler
  • Metabeskrivelser
  • Sidestruktur
  • URL-er
  • Autoritet
  • Antall klikk
  • Sidens innhold
En mann som sitter med datamaskinen på fanget

Kan SEO score forbedres?

Resultatet av SEO testen viser at nettsiden din har en veldig lav SEO score. Betyr det at det bare er å kaste inn håndkleet, eller er det mulig å forbedre SEO scoren?

Dette er kanskje det enkleste spørsmålet å svare på, for selvsagt er det mulig å forbedre SEO scoren sin. Du er bare nødt til å være villig til å putte inn jobben som trengs for å få ønsket til å bli en realitet!

To personer som tar hverandre i hånden

Vi hjelper deg!

I arbeidet med SEO er det altså mulig å finne ut hvordan nettsiden din scorer i søkemotorene ved hjelp av en SEO test. En SEO test tar utgangspunkt i nettsidens elementer og gjennomfører en SEO analyse for å finne ut dens SEO score.

Deretter kan det være litt vanskelig å vite hvor veien går videre, hvis du er relativt ny i SEO gamet. Men det finnes heldigvis hjelp å få, og du trenger ikke å lete særlig lenge heller. For det kan du få hos oss i Din SEO! 

Er du litt fortvilet over den dårlige scoren som nettsiden din fikk på SEO testen, men vet ikke helt hva du skal gjøre for å fikse det? Ta kontakt med oss i dag, og så kommer vi frem til en løsning sammen!