SEO blogg

En blogg er en fantastisk plass å få god SEO rangering i søkemotorer som vil gjøre at nettsiden din vår flere klikk og det kan føre til flere kunder. Ved å bruke godt skrevne tekster spesiallaget for å gi god synlighet i søk, får du høyere rangering og viser opp tidligere under et nettsøk.

En bedriftsblogg kan være et godt verktøy for å fremme bedriften og skape flere relasjoner gjennom mer kontakt flyt. Det er et hav av nettsider som ofte har akkurat samme informasjon og jo tidligere man blir nevnt jo større sjanse har man for å bli valgt til oppdrag eller bli kontaktet for samarbeid.

Ved å slippe å reklamere, og heller satse på naturlig økning av trafikk gjennom å skrive mer treffende blogginnlegg, skaper man gode kundeforhold og kunden er mer sannsynlig å handle hos deg, eller knytte relasjon med deg. En god SEO tekst er med på å gi dine tekster et løft.

Mennesker som jobber

SEO tekst

En SEO tekst er en tekst som er rettet mot å komme høyere opp på listen under søk som folk ofte gjør. Teksten må ikke være falsk eller selgende, men mer omtenksomt ordlagt, for å gi kunden nøyaktig det de ser etter. Ved å vite hva markedet ditt trenger, blir det lettere å nå dem.

Disse tekstene blir rangert på forskjellige kriterier som oppsettet av teksten, og andre formelle ting som rettskrivning og språkbruk. Dette gjør at man ikke alltid trenger å være selgende eller prøve å lokke noen inn for å få en god søkemotor rangering, men kan også bare være godt skrevet.

Det finnes forskjellige verktøy og teknikker som en god SEO-forfatter innehar som gir deg en økning i klikk som også vil ha en effekt på antallet besøkende på nettsiden din. Jo flere som er innom nettsiden, jo flere potensielle kunder. Dette er veldig lukrativt, spesielt for bedrifter.

Mennesker som bygger nettside

Bedriftsblogg

En bedriftsblogg gir bedriften din synlighet og er en god kanal for å skape gode søkemotor rangeringer. Mange flere bruker internett for å finne jobb og handle, og de bruker i økende grad søkemotorer for å finne de selskapene eller butikkene de vil handle i.

Ved å legge ut relevante og godt skrevne artikler i en blogg på sin nettside, åpner man opp for at flere får kjennskap til selskapet og kan skrive artikler som viser hva man kan, og hvorfor man er det rette valget. Det må være naturlig, men man gjør dette ved å bruke SEO-tekster.

På en nettside, som en nettbutikk, kan en bedriftsblogg omhandle varene som blir solgt og alt mulig av interesse for kunder av disse varene. Selger man sportsutstyr, kan man for eksempel skrive gode blogginnlegg om fotballkamper, løpeteknikker eller hvordan man finner de beste teltplassene.

Byggeklosser

Nettbedrifter og markedsføring

For bedrifter på nett, kan markedsføring være vanskelig. Når man ikke har noen fysiske lokasjoner å vise til, eller som hjelper med synlighet, må man ofte bruke mye tid og penger på markedsføring. Det kan være plakater på bussholdeplasser eller annonser på nett, men det blir dyrt i lengden.

Med god SEO kan du sørge for at folk får kjennskap til firmaet ditt på en naturlig måte. Ved å oppsøke det man trenger hjelp til selv og da bli møtt med gode artikler, kan man i større grad stole på at leverandøren av tjenesten eller varen man er på jakt etter, er god.

Det er også mer sannsynlig at tjenester høyt oppe blir valgt ettersom at det ofte finnes mange å velge i, og det ikke er særlig vits å lete lenge. Flere og flere begynner å operere på internett, og konkurransen er stor, så det gjelder å bli lagt merke til, og å vise opp under gode søk.

Din Gruppen

Motta hjelp fra oss!

Din gruppen vil hjelpe deg med å enten konsultere deg med dine artikler og tekster, for eksempel fra en bedriftsblogg, eller skrive gode SEO-tekster for eller sammen med deg. Vi har dyktige skribenter som har god peiling på hva man ser etter og hvordan man formaterer en god SEO-tekst.

En SEO-forfatter vet hvilke ord som gir tyngde, og hvordan man bør formulere seg for å stille best mulig når man blir søkt på. Det finnes forskjellige måter å gå frem på, og det er mange faktorer som bestemmer hvordan dette gjøres, men alt fører til økt synlighet og et bredere brukermarked.

Vi kan levere gode SEO-tekster for en bedriftsblogg, eller for produkter eller tjenester du tilbyr, eller planlegger å tilby i fremtiden. Vi har gode rutiner og verktøy som kan hjelpe deg med å gi dine og din bedrifts nettsider et løft i form av SEO-tekster.