Team jobber med SEO
Din SEO logo

Rank høyere i Google

Jo høyere du ranker i Google, jo mer trafikk får du til nettsiden din. Mer trafikk kan videre transformeres til økt omsetning – så sant en skaper konverterende nettsider. Men før en kommer til konvertering, må en altså dra inn trafikken. Det kan koste deg skjorta, spesielt om du skal investere i annonser. Da er også alle kronene investert i et kortidsperspektiv. Ved hjelp av SEO sikrer du et langtidsperspektiv i din investering.

Det er nemlig slik at den forsiden du jobbet for å ranke topp 10 de siste månedene, også mest sannsynlig vil ligge der neste måned. Det er til tross for at du kun har betalt for jobben én gang. Til motsetning vil trafikken fra annonser stoppe så snart du har skrudd av krana for annonsekroner. Organisk trafikk fra SEO-arbeid er med andre ord et mye mer bærekraftig alternativ, så sant du klarer å lykkes med dette.

Din SEO har lang erfaring med å ranke sider helt til topps. Vår beste referanse er våre egne sider. Vi ranker på førsteplass innen kategorier som tekstforfatting, CV-hjelp, juridisk hjelp, boligstyling og mye mer. Naturligvis ranker vi også høyt innenfor søkefraser relatert til SEO. For det var vel slik du fant oss?